Barack Obama, fără bucătarul personal Sam Kass la Casa Albă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sam Kass, bucătarul personal al lui Barack Obama, și-a anunțat demisia din funcția deținută în ultimii șase ani, pentru a sta mai mult timp alături de noua sa soţie.

După șase ani în care a mese sănătoase pentru familia actualului lider al SUA, Barack Obama, bucătarul Sam Kass, în vârstă de 34 de ani, părăsește postu deținut de la Casa Albă.

Sam Kass a început să gătească pentru familia Obama înainte de alegerile din 2008, iar când Barack Obama a devenit președintele Statelor Unite, l-a urmat la Casa Albă.

Relaţia dintre familia prezidenţială şi bucătarul lor a devenit extrem de apropiată în toată această perioadă. Mai mult chiar, Sam Kass a fost numit consilier prezidenţial pentru politici de nutriţie şi a lucrat cu Prima Doamnă, Michelle Obama, în acţiuni pentru combaterea obezităţii în rândul copiilor, administrația Obama fiin foarte anagajată în acest proiect.

Kass și-a motivat decizia de a părăsi Casa Albă, mărturisind că dorește să stea mai mult cu soția sa cu care s-a căsătorit în luna august, dar și că vrea să se odihnească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel