Bar transformat în "Biserica celor 400 de iepuri”. Imaginile fac FURORI în întreaga lume - FOTO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Un englez vrea să-și transforme barul în biserică, pentru a putea funcționa pe perioada pandemiei. 

James Aspell și-a văzut afacerea afectată de pandemie, așa că a decis să-și înregistreze barul ca religie, sub numele „Biserica celor 400 de iepuri”.

El se așteaptă ca, începând din 2 decembrie - când expiră carantina la nivel național și intră în vigoare măsuri pe 3 niveluri - să poată să deschidă barul, deoarece, în timpul restricțiilor de gradul 3, lăcașurile de cult pot fi frecventate. 

Însă, pentru ca autoritățile să-i permită formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii să se înscrie în congregația lui. Membrii pot să devină „iepuri credincioși” sau „reverend al iepurilor celor drepți”. 

„A pornit dintr-o glumă, însă dintr-o nevoie serioasă. Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni până să reluăm activitatea. Noi nu vindem mâncare, așa că nici în timpul restricțiilor de gradul 2 nu am putea redeschide. Totul, de la săli de fitness sau saloane de masaj, pot să funcționeze. Chiar și târgurile de Crăciun vor fi organizate. În acel moment am realizat cât de ridicole sunt restricțiile, așa că am aplicat să ne înregistrăm ca loc de rugăciune”, a spus tânărul de 34 de ani pentru nottinghampost.com.

Pe Twitter, știrea a fost preluată de cele mai importante trusturi de presă internațională. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel