Balul Bucureștiului Interbelic la cea de a doua ediție. Vezi cât costă biletul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bal bucuresti interbelic
bal bucuresti interbelic

Balul Bucureștiului Interbelic, ajuns la a doua ediție, va avea loc pe 26 mai, ora 20:00, la Cercul Militar Național.

”Fundația Calea Victoriei, împreună cu DilemaVeche și Cercul Militar Național, vă propune o nouă incursiune în timp. În 26 mai, de la ora 20.00, va avea loc a doua ediție a Balului Bucureștiului Interbelic, unde veți avea ocazia să reintrați în atmosfera uneia dintre cele mai frumoase și bogate, din punct de vedere cultural, perioade din istoria capitalei”, se arată într-un comunicat al organizatorului

Balul Bucurestiului Interblic face parte din proiectul Luna Bucurestilor, o serie de evenimente culturale ce doreste sa atraga atentia asupra istoriei si a frumusetii arhitecturale a orasului.

Programul Balului include un concert Irina Sarbu Band, cu piese din perioada interbelică și un spectacol de teatru, muzică și dans cu actorii Smaranda Caragea, Letitia Vladescu, Karina Nagy, Nae Alexandru s.a. Maestru de Ceremonie va fi actorul Eusebiu Ștefănescu. Tineri dansatori vor anima atmosfera și vor invita publicul să încerce câteva mișcări de charleston și foxtrot.

Costumatia va fi  inspirată din moda anilor 20 și 30. Cele mai spectaculoase costume vor fi premiate de Truefitt&Hill, Go Travel și Smart Experience. Printre premiile oferite vor fi: o plimbare cu yachtul pentru două persoane și 3 vouchere la Hotel Alpin-Poiana Brasov.

Biletul de intrare la Balul Bucurestiului Interbelic este de 170 de lei și include, în afara de spectacolul oferit, meniul festiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel