Data publicării:

Băiat de 17 ani din Ploiești, înjunghiat pe stradă cu un cuțit de un adolescent de 14 ani

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Un băiat de 17 ani din Ploiești, județul Prahova a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în plină stradă cu un cuțit de un adolescent de 14 ani.

Totul s-a întâmplat duminică seară, în faţa unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploieşti. Potrivit ziarulincomod.ro, cei doi ar fi prieteni. După ce s-au plimbat împreună în parc, între ei ar fi pornit o ceartă, iar de aici lucrurile au degenerat.

În fața unui supermarket, adolescentul de 14 ani a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe prietenul său de 17 ani. Agresorul a căzut apoi și s-a lovit cu fruntea de o bordură.

Mama băiatului agresat a fost cea care a sunat la 112, în jurul orei 23:30, anunţând că fiul său a fost atacat pe stradă, cu un cuţit.

„Din cercetări a reieșit faptul că între doi minori cu vârstele de 14 și respectiv 17 ani ar fi izbucnit un conflict verbal în timp ce se aflau în fața unei unități comerciale din zona de sud a municipiului Ploiești.

În urma discuției dintre aceștia minorul de 14 ani l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător în zona omoplatului stâng.

Ulterior din altercația celor doi, minorul de 14 ani ar fi căzut și s-ar fi lovit cu fruntea de o bordură”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţului Prahova.

După incidentul violent, cei doi au fost transportați la spital. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a avut nevoie de internare. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel