Bahmuțeanu, lansare de carte cu bijuterii de 30.000 de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bahmu
bahmu

Adriana Bahmuţeanu pare că s-ar fi detaşat de problemele personale şi că a început să-i meargă din ce în ce mai bine de când s-a despărţit de politicianul Silviu Prigoană. Îmbrăcată foarte elegant la lansarea cărţii amicei sale, Bahmu şi-a etalat bijuteriile cu diamante pe care le-a purtat la mâna dreaptă.

Autor: Manuela Macoveanu

Vedeta Antenei 2 s-a remarcat, weekendul trecut, la lansarea cărţii “Confidenţele unei fete de oraş”, scrisă de prietena ei cea mai bună, jurnalista Claudia Voicu, cu o ţinută extrem de elegantă. Mai exact, în timp ce prefaţa cartea, Adriana Bahmuţeanu a atras atenţia tuturor celor prezenţi cu un set de bijuterii format dintr-o brăţară şi un inel cu diamante în valoare de 30.000 de euro purtate la mâna dreaptă, podoabe pe care, se pare, şi le-a cumpărat recent, scrie adevarul.ro.

Ştiut fiind faptul că Adriana a declarat de nenumărate ori că Silviu Prigoană nu i-a făcut niciodată cadouri costisitoare, se pare că vedeta a început să câştige destul de bine dacă şi-a permis diamante atât de scumpe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel