Autoritățile au DECIS! Masca de protecție devine obligatorie, începând de luni, în această țară
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Autoritățile din această țară au anunțat că purtarea măștii de protecție devinde obligatorie în mai multe zone publice, începând de luni. 

Elveția a anunțat duminică o serie de noi măsuri, inclusiv o perioadă în care masca de protecție va fi purtată în zone publice, pentru a reduce răspândirea Covid-19, scrie CNN. Măsurile intră în vigoare de luni. 

De la începutul lunii iulie erau necesare măști în transportul public pentru cei cu vârsta de peste 12 ani, dar măsurile suplimentare vor impune măști în zonele de transport public, cum ar fi gările, aeroporturile, stațiile de autobuz și stațiile de tramvai. Măștile sunt acum necesare și în spații interioare, cum ar fi magazine, oficii poștale, bănci, muzee, biblioteci, zone sportive, restaurante și alte spații accesibile publicului.

De asemenea, sunt necesare măști în școli, instituții de învățământ superior și instituții de îngrijire a copiilor. Guvernul a interzis, de asemenea, adunările publice spontane de peste 15 persoane în locuri publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel