Atac la adresa unui jurat: În culise s-a întâmplat un lucru oribil
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Chiar dacă emisiunea "X Factor" s-a încheiat de mai bine de o săptămâna, iar marele câștigător a fost desemnat Florin Ristei, scandalul continuă.

Paolo Lagana - concurentul gay care a fost atacat în nenumărate rânduri de către Cheloo - a povestit prin ce a trecut cu juratul de la concurs. Până în ultimul moment, vedeta a continuat să jignească. Chiar şi în finala concursului, Paolo Lagana a avut parte de şicane din partea lui Cheloo, numai că de această dată, răutăţile au fost aruncate în culise, nu în faţa camerelor.

"Am înțeles sau... Nu am înțeles. Dacă Cheloo nu a fost dat afară de la X Factor, eu zic că așa ar fi trebuit. Nu accept homophobia și jignirea (tocmai la tv). Mă simt jignit de ceea ce s-a întâmplat și dacă am încercat să trec peste... Duminica trecută, înainte să înceapă finala X factor, în timpul în care lumea era fericită și se gândea la câștigătorul 2013, eu, în culise, eram încă o dată jignit de Cheloo.

El de fiecare dată când s-a întâlnit cu mine, cu zâmbetul pe buze, m-a atacat verbal cu afirmații homophobe ofensive, de fata cu alți concurenți și de față cu echipa. Este innaceptabil și ofensiv. M-am săturat de tot ce se întâmplă. Este oribil felul în care s-a purtat, iar poate eu am fost prea cuminte. N-am venit la X Factor pentru a fi judecat în funcție de orientarea mea sexuală. Vreau să fiu apreciat ca artist. Oribil, ar fi trebuit să existe alte exemple în televiziune, nu Cheloo! Poate că am zis că oricine are drept să exprime o opinie, dar nu în momentul în care este ofensiv și mai ales nu când este ofensiv cu mine sau cu cineva care s-a purtat frumos cu el", a scris Paolo Lagana pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel