Astrologul Daniela Simulescu: Vă fac o mărturisire. Tatăl meu, internat într-un azil, a avut COVID-19
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit că tatăl ei a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2.

„Vă fac o mărturisire. Tatăl meu, internat într-un azil, având o condiție de sănătate foarte slăbită, a avut COVID-19. După ce a fost testat și ni s-a dat rezultatul oficial, credeți-mă că viața familiei mele nu a fost una ușoară. Când părintele e bolnav și aștepți săptămâni să vezi ce se întâmplă, îți vine să spargi orice ecran din care auzi o teorie a conspirației, o dorință a unora de a bagateliza tot ce întâmplă acum. Vorbesc din experiența mea. Am văzut ce înseamnă să stai cu frica în sân când o persoană dragă e bolnavă, mai ales când are o condiție destul de precară”, a dezvăluit Daniela Simulescu în cadrul emisiunii în care a prezentat horoscopul săptămânal. 

„Eu mă voi vaccina”, a continuat Daniela Simulescu, precizând că „fiecare este liber să facă ce dorește și să gândească ce dorește”.

„Înainte de a vă vorbi astrologul Daniela, vă va vorbi omul Daniela, iar omul Daniela este limitat și fricos în anumite momente. Faptul că sunt astrolog nu înseamnă că pot să fac o minune să dispară lucrurile astea și că știu eu mai bine ce se întâmplă. Da, știu o direcție, dar nivelul de incertitudine să știți că va crește și pentru noi astrologii. Vom începe să învățăm astrologie altfel. Acea conjuncție Jupiter - Saturn din decembrie 2020 schimbă mult și lumea astrologiei. Vă recomand să vă protejați pe voi și pe cei dragi! Purtați mască și aveți grijă! Dacă am grijă de mine, pot să am grijă și de ceilalți!”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel