Poveste tragică în lupta cu COVID-19. Și-a scris testamentul la doar 21 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O asistentă medicală care luptă împotriva COVID-19 și-a scris testamentul la doar 21 de ani.

Toate cadrele medicale din întreaga lumea trec prin momente dificile în această perioadă, în lupta cu COVID-19.

Kate O'Flaherty, o asistentă medicală de doar 21 de ani din Dublin, spune că a ajuns la capătul puterilor și se așteaptă ca în ultimul moment să cedeze. Aceata a povestit pe contul ei de socializare că și-a scris testamentul și i-a spus iubitului ei unde este ascuns. Mai mult decât atât, tânăra a încercat să tragă un semnal de alarmă pentru cei care se plâng că trebuie să stea izolați, citează The Mirror.

Semnalul de alarmă tras de asistentă

În postarea ei, tânăra spune că nu vrea să fie numită un erou și că personalul medical nu are nevoie de laude sau de aplauze, ci de acțiuni concrete. Mai exact, tânăra îşi doreşte ca oamenii să respecte indicațiile autorităţilor.

„Dacă ți se pare greu să te pui în locul cadrelor medicale în aceste zile, voi încerca cât pot eu de bine să îți ofer o imagine de ansamblu. Ieri, mi-am scris testamentul. L-am ascuns în camera mea și i-am spus iubitului unde se află în cazul în care se întâmplă ceva cu mine în prima linie. Am 21 de ani", a scris Kate O'Flaherty, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Este ridicol cum se așteaptă ca asistentele să își sacrifice viețile pentru binele tuturor și pentru aproape de salariul minim", mai scrie Kate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel