Arnold Schwarzenegger ar putea să se întoarcă în actorie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
arnold-schwarzenegger
arnold-schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, fost actor la Hollywood, a delcarat că este posibil o întoarcere a sa pe marile ecrane.

Supranumit "The Governator", actorul american în vârstă de 63 de ani va părăsi postul de guvernator al statului California săptămâna viitoare, după şapte ani petrecuţi în această funcţie. El a anunţat că s-a întâlnit recent cu James Cameron, regizorul primelor două filme din seria "Terminator", şi că ar putea face un anunţ important în viitorul apropiat, inforemază Mediafax.

Referindu-se la posibilitatea de a juca din nou în filme, actorul a declarat: "Depinde. Mai am, oare, încă răbdare pentru a petrece atât de mult timp pe platourile de filmare şi să fac un film în trei luni? Nu ştiu acest lucru".

Arnold Schwarzenegger a declarat că îşi doreşte ca, după încheierea mandatului de guvernator, să susţină conferinţe, să scrie o carte - încă nu şi-a lansat autobiografia - şi să sprijine în continuare cauza ecologistă.

Potrivit unor surse din California, Schwarzenegger are mai multe şanse de a redeveni actor decât de a-şi continua cariera de politician.

La încheierea mandatului său de şapte ani în funcţia de guvernator, popularitatea lui este de doar 22% în rândul californienilor, nemulţumiţi din cauza unei rate a şomajului extrem de ridicate şi a unui imens deficit bugetar din acest stat american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel