Antrenorul Parmei, mesaj după primul gol marcat de Dennis Man
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, echipă la care evoluează românii Dennis Man și Valentin Mihăilă a comentat meciul care a adus în cele din urmă doar un punct echipei. Dennis Man a fost lăudat după primul gol marcat în tricoul Parmei. 

Dennis Man a marcat golul de 2-2 în minutul 88, după un voleu superb. De asemenea, Man a ratat o ocazie bună în prelungirile meciului, dar a fost și faultat clar în careu la una din ultimele faze, dar arbitrul nu a acordat penalty, deși în Serie A este disponibil sistemul VAR. De altfel, sistemul VAR a fost folosit pentru a anula un gol dat de Parma la scorul de 1-1. 

"Deși am fost conduși de două ori, ne-am descurcat bine să revenim și am avut o șansă senzațională să marcăm golul victoriei prin Man. Este clar că este important ca jucătorii să se cunoască între ei, dar jucătorii noi cresc foarte mult. Man a făcut un meci foarte bun, deși a fost la echipa națională", a spus Roberto D'Aversa, la conferinţa de presă de după meci.

Mihăilă a intrat în minutul 77, antrenorul preferându-l pe Man titular. Parma se află însă într-o situație critică, pe penultimul loc în serie A. Atacul echipei merge foarte bine, însă defensiva este cea care are mari dificultăți. 

"Putem pune orice echipă în dificultate, pentru că avem calitate. Mai sunt 9 meciuri pe care trebuie să le înfruntăm cu atitudinea potrivită, fără să aruncăm punctele pe fereastră”, a mai spus D'Aversa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel