Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru - Ne aşteaptă un meci incredibil de greu la Voluntari
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, consideră că meciul de duminică, din etapa a 15-a a Ligii 1 de fotbal, împotriva formaţiei FC Voluntari, va fi "incredibil de greu", în ciuda poziţiei în clasament a adversarei.

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că FC Voluntari este "o echipă care joacă fotbal, cu un antrenor foarte bun", însă şi-a manifestat dorinţa ca jucătorii acestei formaţii să iasă la joc, nu să se închidă în apărare.

"Ne aşteaptă un meci incredibil de greu, chiar dacă este echipa de pe ultimul loc. Dacă cineva se gândeşte sau se aşteaptă la un meci uşor se înşeală. Este un meci incredibil de greu, cu o echipă foarte bună, o echipă care joacă fotbal, cu un antrenor foarte bun, pe care eu îl apreciez enorm", a afirmat Croitoru.

El a vorbit despre presiunea la care este supusă formaţia din Botoşani ca urmare a ultimelor două rezultate proaste, din campionat şi din cupă, însă a subliniat că "presiunea nu poate fi decât benefică".

"Presiunea este la fiecare meci şi jucătorii trebuie să înţeleagă că presiunea nu poate fi decât benefică. Fotbalul se joacă sub presiune, performanţa se face sub presiune. Atâta timp cât nu poţi să suporţi presiunea sau să o duci, din păcate nu ai ce căuta la fotbal şi presiunea înseamnă valoare. (...) Fotbalul înseamnă presiune, înseamnă valoare, înseamnă stres. Numai cei puternici rezistă. Şi campionatul României este un campionat puternic", a adăugat Marius Croitoru.

Referindu-se la meciul de la Clinceni, în urma căruia FC Botoşani a fost eliminată din Cupa Românei, tehnicianul Botoşaniului şi-a arătat nemulţumirea faţă de mai mulţi jucători de rezervă care au fost titularizaţi şi care nu au dat randament.

"În campania din iarnă pe mulţi nu îi mai veţi regăsi în lotul nostru, pentru că nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal. Mă deranjează atitudinea unora. Când nu joacă, de ce nu joacă, când joacă, de ce joacă. (...) Nu este posibil să ai şapte sau opt jucători care nu au jucat aproape deloc în ultimele două etape şi din punct de vedere al prospeţimii să alerge mai mult jucătorii care au jucat cu trei zile înainte. Nu pot să fiu de acord niciodată şi cei care îşi permit să aibă luxul ăsta vor suferi. Le-am spus clar: singura obligaţie a lor este să aibă atitudine şi responsabilitate", a precizat antrenorul Botoşaniului.

Partida FC Voluntari - FC Botoşani este programată duminică, de la ora 16:30, pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel