Antonia a recunoscut că are o relație cu Velea
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

 Dacă în primăvară mariajul ei mai avea o șansa, acum, Antonia (24 de ani) își poate lua adio de la familia pe care și-a întemeiat-o poate prea timpuriu. Se pare însă că artista datora niște explicații socrului și i le-ar fi dat.

Autor : Silvana Dragne

Surse apropiate Antoniei ne-au dezvăluit faptul că, recent, cântăreața ar fi avut o discuție suprinzatoare cu socrul ei, Ciro, o discuție lămuritoare, dacă se poate spune așa. Această a fost purtată în absența lui Vincenzo, soțul cântăreței, care, în prezent, se află în Italia cu fiică lor, Maya.  Aproape jumătate de an nu a putut vedeta să-şi vadă fetiţa, care a locuit în Italia, la bunicii ei. Ea şi-a revăzut fiica abia în primăvara acestui an.

Și pentru că s-ar fi ajuns și la acest subiect și întrebarea nu a întârziat să apăra, Antonia i-ar fi recunoscut socrului ei că are o relație cu Alex Velea. Apropiații familiei cântăreței au fost extrem de surprinși când au aflat despre mostra de adevăr pe care artistă i-a oferit-o lui Ciro, mai ales că toți așteptau un altfel de deznodământ după această întrevedere: eventual, o împăcare între ea și Vincenzo!

Ciro este cel despre care se spune că ar fi tras din greu să păstreze familia unită, însă, se pare, eforturile lui au fost în van.

Antonia ar fi fost prinsă în pat cu Alex Velea chiar de fostul soţ al solistei, Vincenzo Castellano. Italianul o suspecta pe cântăreaţă de o relaţie cu impresarul ei şi al Innei, Lucian. Ca să afle adevărul, Vincenzo a angajat un om care să o urmărească pe artistă şi aşa ar fi descoperit cât de apropiată este de Alex Velea.

Antonia Iacobescu şi Vincenzo Castellano s-au iubit timp de patru ani, dar s-au căsătorit abia în 2011. În ziua în care s-au cununat religios, şi-au botezat şi fetiţa, Maya, pe atunci în vârstă de 7 luni.

Velea, căsătorit cu o mulatră superbă

 Alex Velea s-a făcut cunoscut în 2003, după ce a câştigat concursul muzical „Star Factory" (Prima TV), în urma căruia a încasat şi premiul de 60.000 de euro.

Cântăreţul a început să cunoască succesul cu adevărat abia după ce a colaborat cu Anda Adam şi mulţi alţi artişti. Alex e căsătorit de trei ani cu Ana-Maria, o frumoasă mulatră pe care a cunoscut-o în 2008 la metrou. Cei doi au declarat la acea vreme că între ei a fost dragoste la prima vedere. Andreea Bănică şi Lucian Mitrea le-au fost naşi de cununie la nunta lor din iulie 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel