Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, la reuniunea Grupului de Contact pentru Ucraina. Primele declarații
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, a participat la cea de-a cincea reuniune din acest an a Grupului de Contact pentru Ucraina.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a participat, în regim de videoconferinţă, la cea de-a cincea reuniune din acest an a Grupului de Contact pentru Ucraina.

El a spus că Romania are o colaborare foarte bună cu SUA şi Ţările de Jos pentru funcţionarea Centrului de Instruire F-16 de la Feteşti şi este determinată să contribuie activ la iniţiativele internaţionale de asistenţă şi reconstrucţie a Ucrainei.

„Am participat astăzi, prin videoconferință, la cea de-a cincea reuniune din acest an a Grupului de Contact pentru Ucraina. Scopul acesteia a fost de a analiza, coordona și intensifica eforturile de sprijinire a Ucrainei în contextul ultimelor evoluții ale războiului de agresiune al Federației Ruse.

România a reafirmat angajamentul ferm de a susține suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, precum și eforturile de susținere prin participarea la diferite misiuni de instruire.

Romania are o colaborare foarte bună cu SUA și Țările de Jos pentru funcționarea Centrului de Instruire F-16 de la Fetești și suntem determinați să contribuim activ la inițiativele internaționale de asistență și reconstrucție a Ucrainei”, a transmis Angel Tîlvăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel