Andreea Sava: Cele mai simple lucruri pe care să le faci dacă vrei să slăbeşti
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Facebook / Andreea Sava
Facebook / Andreea Sava
Andreea Sava a dezvăluit pe blogul personal care sunt cele mai mai simple 3 lucruri pe care să le faci dacă vrei să slăbești.

"Vrei să slăbești dar nu te poți reculege să te apuci să ții cură de slăbire sau nu ai neapărat o problemă cu greutatea dar ai colăcei în jurul taliei sau abdomenul tău nu arată așa cum ți-ai dori, chiar dacă faci exerciții. Pentru toate aceste cazuri există câteva soluții extrem de simple.

Mănâncă separat

 

Cea mai mare greșeală a alimentației din ziua de azi este că amestecă foarte multe alimente. Fie că vorbim despre mâncarea gen fast food-șaorma sau de obiceiul prost de a mânca 2 feluri de mâncare și desert la aceeași masă.

Organismul se vede bombardat cu o multitudine de compuși total diferiți unul de celălalt pe care trebuie să-i digere în același timp. Imaginează-ți că și tu trebuie să mergi pe bicicletă, să schimbi un bec și să rezolvi și o ecuație în același timp. Chiar dacă fiecare în parte e floare la ureche, treaba se complică enorm dacă trebuie să le faci în același timp.

Așadar, dacă alegi să mănânci la prânz o supă cremă cu crutoane, nu-ți mai lua și o friptură. Mănâncă puțin, des și separat. Dacă iei 5 mese pe zi în loc de 3, vei observa chiar că vei mânca mai puțin dar vei avea mai multă energie.

Desertul, fie că e vorba despre ceva dulce sau despre fructe, se mănâncă separat, la distanță de 2 ore de orice masă și în prima parte a zilei, nu seara", scrie Andreea Sava.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel