Andreea Marin, mai sexy ca niciodată
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Andreea Marin a postat recent pe Facebook o fotografie care dovedește că regimul de viață pe care l-a adoptat are efect. 

Fotografiată lângă un poster cu celebra actriță Audrey Hepburn, Andreea Marin etalează un corp de invidiat. Ținuta pe care a diva Tv a ales-o pentru ședința foto - o rochie foarte scurtă din paiete, în alb și negru, și o pereche de pantofi cu toc cui - scoate în evidență atuurile fizice ale fostei "Zâne a surprizelor".

În plus, citatul actriţei Audrey Hepburn, care însoțește imaginea postată pe pagina de socializare a Andreei Marin îi poate duce pe fani cu gândul și la povestea de dragoste pe care "Zâna" o trăiește alături de medicul turc Tuncay Ozturc.

"Eu cred în roz. Eu cred că râsul este cel mai bun arzator de calorii. Eu cred în sărutare, multă sărutare. Eu cred în a fi puternic când totul o ia în direcţia opusă. Eu cred că fetele fericite sunt cele mai drăguţe. Eu cred că mâine e o altă zi şi cred în miracole", a notat Andreea Marin lângă fotografie.

Sâmbătă, Andreea Marin se destăinuie, tot pe Facebook, că se află "din nou la Bodrum, la Centrul de sănătate Gardens of Babylon care i-a schimbat viata în mult bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel