Anchetă la Spitalul Judeţean Constanţa după moartea a trei bebeluşi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cta
cta

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a început o anchetă internă pentru a stabili cauza decesului a trei bebeluşi născuţi prematur, care au murit în cursul zilei de sămbătă în maternitatea spitalului.

Directorul medical al unităţii spitaliceşti, Cătălin Grasa, a declarat că cei trei bebeluşi au venit pe lume înainte de termen şi cu mari probleme medicale, iar şansele lor de supravieţuire erau reduse.

"Cei trei aveau sub 30 de săptămâni când s-au născut şi foarte mari probleme de sănătate. Doi dintre ei au fost aduşi la Spitalul Judeţean Constanţa de la Tulcea deoarece starea lor era foarte gravă. Este o coincidenţă că ei au murit în aceeaşi zi. Până în prezent, nu am primit nicio reclamaţie din partea părinţilor", a afirmat Cătălin Grasa.

El a mai precizat că a fost deschisă o anchetă internă în acest caz pentru a se stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul celor trei bebeluşi.

Trei bebeluşi născuţi prematur au murit în cursul zilei de sâmbătă la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel