ANCHETĂ în cazul viceprimarului mort de COVID. Ar fi fost vaccinat "la CHIUVETĂ"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
ANCHETĂ în cazul viceprimarului mort de COVID. Ar fi fost vaccinat "la CHIUVETĂ" / Foto: Pixabay
ANCHETĂ în cazul viceprimarului mort de COVID. Ar fi fost vaccinat "la CHIUVETĂ" / Foto: Pixabay
Poliţiştii s-au sesizat în cazul viceprimarului din Drânceni, decedat în urma infectării cu SARS-CoV-2.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui s-au sesizat în cazul viceprimarului comunei Drânceni, decedat în urma infectării cu SARS-CoV-2, suspectându-se că acesta, deşi figura ca vaccinat, nu ar fi primit în realitate serul anti-COVID, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres.

VEZI ȘI: Viceprimar mort de COVID la doar 43 de ani. S-ar fi tratat la domiciliu 10 zile

"În urma apariţiei în spaţiul public, în mediul online, a unor materiale de presă privind decesul unui bărbat din judeţul Vaslui, în cursul zilei de ieri, 29 octombrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aspectele prezentate. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual şi uz de fals", au transmis reprezentanţii instituţiei.

Viceprimarul figura ca fiind imunizat în luna mai



Viceprimarul comunei Drânceni, Lucian Lăcătuşu, în vârstă de 43 de ani, a decedat în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde fusese diagnosticat cu COVID-19. Potrivit reprezentanţilor SJU Vaslui, bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, la zece zile de la debutul bolii, cu 70% afectare pulmonară, după ce s-ar fi tratat la domiciliu.

"Pacientul a fost internat iniţial în Secţia Boli Infecţioase, după care starea sa s-a deteriorat, fiind transferat la Anestezie Terapie Intensivă, compartimentul COVID-19, unde bărbatul a decedat", a declarat, vineri, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Vlada, a precizat că bărbatul figura în statisticile instituţiei ca fiind vaccinat încă din luna mai. Conform unor surse medicale, rudele bărbatului ar fi declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că acesta este imunizat.

 Val Vâlcu: Trebuie să fie mulți proști care dau 100 de euro ca să MOARĂ

"Erau unii prin Prahova, la o echipă de fotbal locală, s-au vaccinat în fals, au aruncat serul și i-a ștampilat certificatul. Imediat se aude! Totuși, niște oameni suficient de tâmpiți, să dea 100 de euro ca să păstreze riscul de deces prin COVID se mai găsesc. Și tocmai pentru îi caută, se află. Nu e o sumă mare. Trebuie să fie mulți proști care dau 100 de euro ca să moară sau să păstreze riscul de a muri nealterat! Ăștia vorbesc, se laudă, își spun unul altuia, pun pe rețelele de socializare, se dă sfoară în țară. Nu trebuie să-i caute poliția, ajung ei singuri.  Și ăia care fac astfel de fapte, dar și ăia care vor să beneficieze de ele sunt la fel de tâmpiți.", a declarat Val Vâlcu în urmă cu câteva zile, în direct la B1 TV. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel