Data publicării:

Anca, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor, ar fi împlinit astăzi 21 de ani. Mărturiile familiei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Vezi în articol mărturiile familiei tinerei care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. 

Incendiul devastator izbucnit în data de 26 decembrie la Ferma Dacilor s-a soldat cu opt victime. Cinci adulţi şi trei copii au murit, iar două persoane au fost rănite. Printre cei care au murit se afla și o tânără handbalistă. Anca Florina Gavrilă era din Călăraşi, ar fi împlinit 21 de ani astăzi, pe 14 ianuarie, dacă nu ar fi murit alături de prietenul ei, Adrian, în incendiul de la Ferma Dacilor.

În amintirea tinerei, familia ei organizat un eveniment special la Sala Polivalentă Ion. C. Neagu din Călărași. Organizatorul evenimentului este antrenorul de handbal Cristian Gavrilă, tatăl Ancăi.

Sora Ancăi: Îmi aducea un zâmbet la început de zi

"Era o fire foarte veselă întotdeauna, chit că ei i se întâmpla ceva rău reușea să ne facă pe toți să fim mai veseli. De asta și încerc în momentul de față să mențin un picuț zâmbetul pe buze pentru că știu că ea și-ar fi dorit să fim veseli.

Îi plăcea foarte mult sportul, îi plăcea foarte mult handbalul. A jucat până acum doi ani, cam așa. Apoi a început cu facultatea și s-a focusat mai mult pe facultate și era foarte creativă și totuși foarte logică în același timp.

Îi păsa foarte mult de familie. Noi mai avem o soră mai mică și întotdeauna a fost foarte, foarte grijulie față de ea.  În fiecare dimineață zicea "ce faci, soro?", avea un mod anume de a spune și apoi voia neapărat să facem contact vizual. Nu pleca din camera în care mă duceam până nu făceam contact vizual și cumva era o rutină în fiecare dimineață care îmi aducea un zâmbet la început de zi", a spus sora Ancăi pentru Antena 3 CNN.

Ancheta în cazul acestei tragedii continuă. Anchetatorii vor reveni la Ferma Dacilor, pentru a face noi expertize care să arate care a fost cauza incendiului în urma căruia opt oameni au murit. Între timp, au loc noi audieri în dosar. Reamintim că printre cei decedaţi se află şi unul dintre copiii patronului complexului turistic, Cornel Dinicu, arestat preventiv pentru distrugere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel