Alibec, pus pe lista de transferuri de FCSB, dar degeaba
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Denis Alibec este liber să plece, dar nicio echipă nu-l dorește.

Gigi Becali e convins să-l vândă pe Denis Alibec, după ce jucătorul l-a rugat să-l lase să plece, notează Fanatik. Atacantul are un sezon dezastruos la FCSB și de jumătate de an, pare că nu-și mai revine. Finanțatorul FCSB a scăzut pretențiile financiare, stabilindu-i fotbalistului prețul de 1,5 milioane de euro, o sumă mai mică decât cea cu care a fost cumpărat, adică 2 milioane de euro (venit de la Astra Giurgiu).

Au vrut să plătească zece, acum nu dau nici măcar unul

Deși atacantul este liber să plece, niciun club nu este dispus să-l ia. Florin Lovin, agentul acestuia, a recunoscut că a încercat să-l transfere, dar nu a fost dorit de nimeni.

„Din noiembrie am tot sperat că-i voi găsi lui Denis un angajament în altă parte, dar n-am reuşit. Cei de la Steaua n-au fost deschiși la o variantă de împrumut, tocmai de aceea e greu să plătească cineva o sumă de transfer de ordinul milioanelor pentru el! Oricum, e clar că greșește, dar trebuie să am grijă de el. Toată lumea a avut răbdare cu el, dar cât să mai aibă?!", a spus Lovin, în urmă cu o săptămână, la TV Telekom Sport. 

Anul trecut, Becali se lăuda cu oferte de 10 milioane de euro din campionate puternice pentru jucătorul în vârstă de 27 de ani, pe care le-a refuzat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel