Alexandru Petrescu - Benjamin Netanyahu, întâlnire la Tel Aviv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Petrescu - Netanyahu
Petrescu - Netanyahu
Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor, a avut o întrevedere cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel.

"M-am reîntâlnit la Tel Aviv cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel - totdeauna o buna ocazie sa împărtășim din preocupările ambelor tari in domeniul securitatii cibernetice, discutand și despre soluțiile pe care, printr-o buna colaborare interstitutionala, le putem implementa pentru a preîntâmpina riscul in creștere din perspectiva atacurilor cibernetice.

Israelul este un reper privind disciplina in domeniul securitatii cibernetice, chiar și in componenta privată, unde 84% dintre companii aloca un buget dedicat soluțiilor de preîntâmpinare a incidentelor cibernetice, 63% dintre acestea neinregistrand astfel de incidente. Doar împreuna putem raspunde mai bine, mai eficient provocărilor din ce in ce mai frecvente și mai sofististicate din domeniu securitatii cibernetice!", a transmis  Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel