Alexandru Cumpănaşu, nou atac la clanurile mafiote: Stop FRICII! Maşinăria sistemului de stopare a mea este în plină acţiune
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Cumpănaşu a lansat un nou atac la adresa clanurilor mafiote din România şi a acuzat sistemul că vrea să îl oprească. 

"#112vreausatraiesc. STOP FRICII! DRAGI ROMÂNI, AŞA vreţi să trăim? Cu MAFIA şi nemernicii ăştia? VREŢI Să LUPTAţI ALăTURI DE MINE? HAIDEŢI SĂ FACEM O REVOLUŢIE ÎN SISTEM! ASTĂZI ESTE RÂNDUL JUDEŢULUI IALOMIŢA. UITAŢI-VĂ LA IMAGINI! Vă rog, DAŢI-MI ORICE informaţie pe care o deţineţi din localitatea dumneavoastră despre MAFIA care a ocupat fiecare judeţ.

Imagini, informaţii despre cine cu cine îşi împarte ţara asta şi viaţa copiilor noştri. Singur nu voi reuşi. Maşinăria SISTEMULUI de stopare a mea este în plină acţiune. Haideţi să scoatem la suprafaţă TOATE mafiile, clanurile, abuzurile, nedreptăţile de care aveţi cunoştinţă!

IMAGINILE SUNT ŞOCANTE. O FEMEIE BĂTUTĂ, MALTRATATĂ DE 2 GOLANI PT A FACE SEX CU EI. ŞI DACĂ ERA IUBITA UNUIA DINTRE EI ESTE INNACCEPTABIL. SPUNEŢI-MI DACĂ AŞA VREŢI SĂ TRĂIM... PRIVIŢI CUM FUG RESTUL CA LAŞII! #OROMANIEFARACLANURI", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel