Alertă meteo de Cod Galben în patru județe, 23 noiembrie
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Administrația Națională de Meteorologie a emis alerte meteo de Cod Galben, joi dimineață.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineață, trei atenționări nowcasting Cod Galben, două de ceață și una de vânt puternic.

Potrivit ANM, până la ora 9:00, în județul Braşov (Făgăraș, Victoria, Șinca, Recea, Mândra, Voila, Șercaia, Hârseni, Viștea, Ucea, Părău, Lisa, Beclean, Sâmbăta de Sus, Drăguș) și județul Sibiu (Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Porumbacu de Jos, Șura Mare, Arpașu de Jos, Șura Mică, Cârțișoara, Cârța) se vor semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

De asemenea, a fost emisă alerta de Cod Galben de local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, până la ora 10:00, în județele Braşov (Zărnești, Codlea, Râșnov, Bran, Ghimbav, Moieciu, Dumbrăvița, Vulcan, Cristian, Șinca, Poiana Mărului, Șinca Nouă, Holbav) și Sibiu (Săliște, Miercurea Sibiului, Orlat, Cristian, Șura Mică, Tilișca).

O atenționare nowcasting Cod Galben de vânt puternic a fost emisă pentru zonele de munte de peste 1.800 m din județele Suceava și Neamț, unde până la ora 14:00 se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafala 90... 100 km/h, spulberând zăpada și viscolind ninsoarea.

”Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate”, mai transmit meteorologii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel