Data publicării:

Alcoolemie uriașă depistată la un șofer georgian, la intrarea în România

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Un șofer din Georgia este cercetat penal după ce a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat, cetățean georgian în vârstă de 44 de ani, este cercetat penal după ce polițiștii rutieri din Giurgiu l-au depistat în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,97 miligrame alccol pur în aerul expirat. Acesta se afla ka volanul unei autoutilitate cu care abia intrare în România, prin PTF Giurgiu.

”Poliţiştii Biroului Rutier, împreună cu poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în România, un cetăţean georgian, de 44 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,97 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de IPJ Giurgiu, conform Agerpres.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: Peste 15.000 de şoferi din România, prinşi băuţi la volan din ianuarie până în septembrie. Cifre incredibile de la IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel