Albanez trimis în judecată pentru dare de mită, după denunțul unui polițist de frontieră
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ofițerii Direcției Generale Anticorupţie Mehedinți au finalizat cercetările într-un dosar penal. Un albanez a fost trimis în judecată, în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Ofițerii D.G.A. au prins în flagrant un cetățean albanez, care a oferit o sumă de bani, cu titlu de mită, unui polițist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiș, Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier II.

În cauză, la aceeași dată, agenţul de poliţie de frontieră a formulat la Serviciul Județean Anticorupţie Mehedinţi un denunț telefonic prin care semnala faptul că, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat, conducând un autoturism, un cetățean albanez, însoțit de un conațional, care au oferit bani pentru a li se permite accesul în România, fără a îndeplini condițiile legale de intrare, unul dintre având semnalare interdicție intrare în spațiul Schengen emisă de autoritățile din Olanda.

Autoritățile au întocmit dosar penal 

În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită, fiind organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Mehedinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel