DJ Adrian Șaguna, interviu. Ar mixa o piesă de-ale Vulpiței? Răspuns la care nu te-ai fi așteptat / video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
DJ-ul Adrian Șaguna a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News, despre posibilitatea unei colaborări cu Vulpița.

Adrian Șaguna, unul dintre cei mai îndrăgiți DJ-i din România, a mărtusit în timpul unui interviu acordat pentru DC News, că „eu nu prea mă asociez în general. Am venit în exclusivitate Eu nu prea ies, deși sunt om de radio și televiziune. Ies doar dacă am ceva de oferit ascultătorilor și mă refer la un material pe care o să-l lansez în toamnă”.

În continuare, Adrian Șaguna a menționat că este vorba despre „un proiect de muzică electronică nou în România. Atunci voi face un tur”.

Întrebat dacă și-ar dori să mixeze o piesă de-ale Vulpiței, ținând cont de faptul că mulți artiști, printre care și Mihai Trăistariu, și-au exprimat această intenție, Adrian Șaguna a răspuns negativ. 

„Dar în general și Mihai Trăistariu, care este un om valoros și care a făcut ceva pentru România, să nu uităm episodul Eurovision și vocea, a ales să facă acest pas și să se asocieze cu Vulpița. Nu știu ce succes are, e vorba de trending”, a spus Adrian Șaguna la DC News. 

„Categoric nu. Aș refuza, dar sunt motive subiective. Nu-i judec. Nu-mi plac, nici nu-mi displac. Prefer să rămân în pielea mea”, a completat DJ-ul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel