Adaugă orice șampon în oțet și șterge obiectele sanitare. Verifică de ce este capabil acest amestec
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Adaugă orice șampon în oțet și șterge obiectele sanitare. Verifică de ce este capabil acest amestec. Sursa foto: freepik.com
Adaugă orice șampon în oțet și șterge obiectele sanitare. Verifică de ce este capabil acest amestec. Sursa foto: freepik.com
Toaletele și chiuvetele vor străluci, fără a fi curățate cu substanțe chimice scumpe.

Gospodinele cu experiență știu să obțină un rezultat genial cu ajutorul unei soluții simple și economice. În acest articol, vă vom împărtăși o metodă eficientă, datorită căreia baia va străluci. Cea mai bună parte este că o poți face folosind ingrediente accesibile pe care probabil deja le ai în cămară.

Pentru început, vei avea nevoie de o sticlă de pulverizare și de câteva componente simple: oțet,  șampon (sau balsam) și apă. Este important ca șamponul selectat să conțină siliconi, deoarece aceștia vor ajuta la obținerea unei suprafețe strălucitoare.

Unele gospodine pun cartofi în pantofi. Explicația e simplă

Ai nevoie de un recipient gol cu ​​o sticlă de pulverizare. Toarnă oțet în acest recipient. Apoi adaugă 50 ml de orice șampon sau balsam care conține silicon. Aceste componente vor crea o soluție puternică și eficientă pentru curățare.

Acum agită bine recipientul cu soluția, astfel încât toate ingredientele să fie bine amestecate. Reține că soluția poate face spumă din cauza șamponului. Pulverizează soluția preparată pe suprafața toaletei și a chiuvetei, distribuind-o uniform pe întreaga zonă.

Cum se spală hota din bucătărie: secretul pentru o curățenie impecabilă

Asigură-te că toată murdăria și depunerile de calcar sunt acoperite cu soluția obținută. Lasă soluția să acționeze 20 de minute, pentru ca toate componentele active să facă față murdăriei și depunerilor de calcar.

După ce au trecut 20 de minute ia un burete sau o cârpă umedă și șterge ușor suprafața toaletei și a chiuvetei. Vei observa cât de ușor se îndepărtează toate impuritățile și placa de calcar, lăsând în urmă o strălucire orbitoare. Rezultatul te va surprinde plăcut. 

Uită de petele de transpirație de pe haine. Un produs ieftin din casă te salvează mereu

Nu vei avea nevoie de substanțe chimice scumpe pentru a obține curățenia și strălucirea în baie. Această soluție simplă de oțet și șampon cu silicon îți va permite să obții rezultate uimitoare fără cheltuieli mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel