Urmărește emisiunea live
Hainele albe își vor recăpăta strălucirea și culoarea, datorită unui truc, cunoscut de puține gospodine
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Hainele albe își vor recăpăta strălucirea și culoarea, datorită unui truc, cunoscut de puține gospodine. Sursa foto: freepik.com
Hainele albe își vor recăpăta strălucirea și culoarea, datorită unui truc, cunoscut de puține gospodine. Sursa foto: freepik.com
Lenjeria albă în timp se îngălbenește sau capătă o nuanță gri, de aceea necesită îngrijire specială.

Desigur, există câteva trucuri pentru ca hainele albe să strălucească din nou. Un ingredient puțin folosit te poate ajuta să cureți fața de masă, care a fost pătată în timpul unei cine, sau să restabilești culoarea albă a perdelelor.

Din cauza murdăriei și a transpirației care creează halouri galbene, hainele albe își pot pierde strălucirea. Află cum să le restabiliți culoarea albă cu un ingredient simplu pe care sigur îl ai în cutia cu medicamente.

Pune un pahar cu apă și sare în casă și vei fi surprins ce se va întâmpla într-o zi

Aspirina este cel mai utilizat medicament din lume. Dezvoltat la sfârșitul secolului al XIX-lea de industria farmaceutică și comercializat în masă la începutul secolului al XX-lea, acidul salicilic a fost, de fapt, folosit încă din antichitate în forma sa naturală, prezentă în scoarța de salcie, așa cum atestă papirusurile egiptene. Inițial a fost luat sub formă de decoct pentru a lupta împotriva durerilor de la naștere, a febrei și a inflamațiilor.

Dar aspirina poate face o mulțime de lucruri la care s-ar putea să nu te aștepți, în special pentru  curățarea lenjeriei albe. Aspirina este ingredientul care îți va salva hainele albe.

Cum să scapi definitiv de mucegai? Trucul care a ajutat zeci de gospodine îți poate fi de folos

Dacă ai pete încăpățânate pe haine, în special urme de transpirație pe tricouri și cămăși, pregătește o pastă din câteva pastile de aspirină și apă. Aplică pasta pe pată, freacă și lasă-o să acționeze. Apoi pune rufele în mașina de spălat.

Aspirina albește hainele albe, care și-au pierdut strălucirea. Lasă rufele să se înmoaie într-un lighean cu apă fierbinte și aspirină. Apoi pune hainele în mașina de spălat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel