Accident între două tramvaie în Bucureşti, în dimineaţa de Ajun. S-au lovit frontal, trei persoane au ajuns la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură Digi24
Captură Digi24
Un tramvai Imperio şi unul mai vechi al STB s-au ciocnit frontal în Bucureşti duminică dimineaţă.

Două tramvaie s-au ciocnit duminică dimineaţa pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, iar în urma impactului, cei doi vatmani şi unul dintre călători au fost fost accidentaţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB).

"Astăzi, 24 decembrie, ora 05:56, pe Şos. Ştefan cel Mare intersecţie cu Str. Lizeanu, sens Piaţa Sf. Gheorghe, un tramvai din linia 5 a lovit cu colţul stânga faţă un tramvai din linia 1, care circula pe sensul Banu Manta. Cei doi vatmani au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma impactului, conducătorii celor două tramvaie şi unul dintre călători au fost accidentaţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Pentru preluarea fluxului de călători s-a înfiinţat linia naveta 601, care a circulat de la Gara Basarab până la Bucur Obor, pe arterele: Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Cal. Griviţei, Piaţa Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, cu întoarcere la Gara Basarab", precizează STB.

STB a demarat comisia tehnică pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului, însă aşteaptă şi finalizarea cercetărilor efectuate de către Brigada Rutieră.

Circulaţia în zonă a fost reluată la ora 8:30, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel