Accident grav la limita județelor Hunedoara și Caraș-Severin
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cel puțin 10 persoane au fost rănite într-un accident de circulație care a avut loc vineri pe DN 68 A, la granița județelor Hunedoara și Caraș-Severin, pe raza localității Zeicani, după ce un microbuz de călători a intrat în coliziune cu un autocamion TIR.

Din primele informații, nu au fost semnalate persoane decedate, însă șoferul microbuzului de călători a rămas încarcerat și va fi nevoie de intervenția unui echipaj specializat pentru a-l scoate afară din vehicul.

'Din cauza complexității situației a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost deplasate nouă ambulanțe — de la SMURD și serviciile județene de ambulanță Hunedoara și Caraș-Severin, o mașină de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare mixtă și un post medical avansat', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Potrivit  primelor informaţii a rezultat că microbuzul circula regulamentar dinspre Timişoara spre Târgu-Jiu, iar TIR-ul a pătruns pe contrasens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel