Accident grav în Dâmbovița. Două TIR-uri și un autoturism implicate. Care este starea victimelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: dbonline.ro
Sursa foto: dbonline.ro
Un accident grav a avut loc, astăzi, în județul Dâmbovița. Care este starea victimelor.

În accident au fost implicate două TIR-uri și un autoturism. Totul a avut loc pe DN 72, pe raza satului Viișoara, comuna Ulmi. În urma puternicului impact au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată, scrie dbonline.ro. Potrivit ISU Dâmbovița, persoana rămasă blocată în cabina unuia dintre autotrenuri a fost scoasă de pompieri și preluată de un echipaj SAJ cu medic pentru îngrijiri și investigații medicale.

Celelalte două persoane au fost preluate de alte două echipaje SAJ și transportate la UPU Târgoviște. Circulația este blocată pe ambele sensuri. Dintre cele două autotrenuri doar unul era încărcat și transporta îngrășăminte chimice (clorură de potasiu, circa 19 tone). Echipajele de pompieri asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD. La fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

Alt accident grav, în Bihor

O persoană a murit și 5 au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din județul Bihor. Două persoane au rămas încarcerate, scrie Mediafax.  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor anunță că accidentul s-a produs marți după-amiaza pe DN19 E, la ieșirea din localitatea Mișca spre Oradea.

În accident au fost implicate șase persoane aflate în două autoturisme. Două au rămas încarcerate. Au intervenit 4 echipaje de pompieri, paramedici și elicopterul SMURD. Cele două persoane rămase captive într-unul dintre autoturisme au fost scoase. Echipajele medicale și paramedicii au încercat, fără succes, resuscitarea uneia dintre victimele găsite în stop cardiac. Medicul a declarat decesul în cazul acesteia.

Accident grav și la Suceava

O coliziune între două autoturisme a avut loc în municipiul Suceava la intersecția Str. Traian Vuia cu Calea Unirii. Au fost implicați doar șoferii autoturismelor, unul dintre aceștia fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2). 

Polițiștii au deschis o anchetă în urma accidentului și urmează stabilească exact împrejurările în care s-a produs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel