Accident cu 5 victime într-o comună din Neamț
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN15C, în județul Neamț. 

Cinci persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 15C, pe raza comunei Răuceşti, între un autoturism şi o autoutilitară, echipajele medicale aplicând manevre de resuscitare în cazul unei victime aflate în stop cardio-respirator, a informat ISU Neamţ.

Reprezentanţii ISU au anunţat că la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale SMURD şi două echipaje cu ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţeană.

De asemenea, în sprijin se deplasează două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple.

Toate victimele accidentului, inclusiv o persoană încarcerată, au fost scoase din autoturism.

Val de accidente la început de săptămână

Două persoane au decedat şi două au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autoutilitară, pe DN 79, în apropierea localităţii Zerind, informează IPJ Arad, potrivit Agerpres. Accidentul a avut loc în jurul orei 3:35, în noaptea de marţi spre miercuri.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 53 de ani, din Covasănţ, care se deplasa dinspre Oradea spre Chişineu-Criş a depăşit un autotren şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un bărbat de 37 de ani din municipiul Lugoj.

În urma impactului, conducătorul auto de 53 de ani şi un pasager al acestuia au decedat, ceilalţi doi pasageri din autoturism fiind transportaţi la spital.

O persoană a decedat şi două au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe raza localităţii Călineşti din oraşul Bucecea, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu. Potrivit acestuia, în eveniment a fost implicată o singură maşină, cu trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 27 ani la bord, care s-a izbit de un copac, transmite Agerpres.

"La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă şi spumă şi trei ambulante şi au constatat că în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. A treia era în afara maşinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din faţă. Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s-a declarat decesul", a afirmat Dorina Lupu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel