A murit caracatița Paul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
 caracatita Paul
caracatita Paul

Caracatița Paul, care a avut dreptate în toate pronosticurile pe care le-a făcut la Cupa Mondială din Africa de Sud, a murit,  a anunțat acvariul din Oberhausen.

Paul a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud, inclusiv la finală, când a prezis victoria naţionalei Spaniei în finala cu Olanda. Caracatiţa a prezis şi victoria Germaniei, în finala mică a CM, cu Uruguay.

Caracatiţa Paul şi-a dovedit imparţialitatea în privinţa drapelului Germaniei în faza grupelor, când a prezis că naţionala antrenată de Joachim Low va fi învinsă de Serbia. Paul a mai prezis victoriile Germaniei în meciurile din grupă cu Australia şi Ghana, dar şi pe cea în faţa Angliei, din optimi, o nouă dovadă de imparţialitate, având în vedere faptul că provine dintr-un acvariu englez. În sferturile de finală, Paul a pronosticat victoria Germaniei în faţa Argentinei, apoi înfrângerea naţionalei antrenate de Joachim Low în semifinala cu Spania.

La Campionatul European din 2008, caracatiţa Paul a greşit pronosticul unui singur meci, cel din finală, pe care Germania l-a pierdut în faţa Spaniei, scor 0-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel