600.000 de persoane nu au confirmat programarea la vaccinare. Ce urmează pentru ele
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Col. dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, a anunţat că peste 600.000 de români nu au confirmat programarea la vaccinare. 

"Pot să vă spun că de la momentul la care am schimbat modalitatea de programare prin intermediul listelor de aşteptare, au fost transmise peste 1,7 milioane notificări prin SMS şi au fost programate la vaccinare peste 1.050.000 de persoane. Vorbim de peste 600.000 de persoane care nu şi-au confirmat prezenţa la vaccinare. 

Aceste persoane vor fi notificate prin SMS fără să mai existe acel interval de 24 de ore în care să confirme programarea. Totul în ideea în care multe persoane nu au reuşit să se încadreze în acel interval de timp. 

Sunt, în acelaşi timp, peste 1 milion de persoane înscrise pe platformă, cu cont, dar care nu s-au înscris nici pe lista de aşteptare, nici nu s-au programat. Aceste persoane vor fi notificate atât prin SMS, cât şi e-mail, şi li se va aduce aminte că există posibilitatea să se programeze pe platformă fără să fie nevoie să intre pe o listă de aşteptare", a declarat col.dr. Valeriu Gheorghiţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel