10 curiozități despre serialul Squid Game de pe Netflix
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Chetraruc de la Pixabay
Imagine de Chetraruc de la Pixabay
Iată 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre senzația momentului, serialul Squid Game. 

Squid Game, tradus ca Jocul Calamarului, este ultima senzație de pe Netflix. Producția sud-coreeană este despre o lume în care oamenii care au acumulat datorii mari sunt competitori într-o serie de jocuri mortale, pentru un premiu de aproximativ 38 milioane de dolari. Personajele participă la versiuni sângeroase ale jocurilor tradiționale pentru copii, iar cei eliminați sunt omorâți. 

10 curiozități despre Squid Game 

1. Squid Game a înregistrat 111 milioane de vizualizări în primele 30 de zile, fiind cea mai de succes lansare de serial de până acum, conform reprezentanților Netflix. 

2. Hwang Dong-hyuk a scris și regizat serialul. El a propus ideea unor televiziuni, în 2008, dar a fost refuzat. După 12 ani, Netflix i-a oferit încrederea de care era nevoie. 

3. Squid Game s-a numit inițial "Round Six", dar titlul a fost schimbat din motive comerciale. De asemenea, la început, proiectul a fost creat ca un lungmetraj. În acel scenariu, detectivul de poliție Jun-ho nu exista.

4. Costurile de producție s-au ridicat la 21.4 milioane de dolari. Suma este mult mai mică decât cea alocată pentru produsele slab cotate de la Hollywood.  

VEZI ȘI: Jocul Calamarului, încă un exemplu că filmele făcute în afara Hollywood-ului sunt ieftine şi de succes

5. Hwang Dong-hyuk a declarat că, pentru moment, nu se gândește la o continuare a serialului.

6. Actrița care o interpretează pe Kang Sae-byeok este la debut în filme, potrivit Insider

7. Majoritatea scenelor din Squid Game au fost filmate în Daejeon, destul de aproape de capitala Seoul. 

8. Deși în producție duce grija banilor, Lee Jung-jae, cel care joacă rolul lui Seong Gi-hun, are în viața de zi cu zi cea mai mare avere dintre toți actorii: cinci milioane de dolari. 

9. În camera în care sunt primite VIP-urile ca să urmărească live probele sunt, de fapt, oameni pictați. Fiecare a primit până la 4.000 de dolari pentru trei zile de filmare.

10. O femeie s-a plâns că primește mii de apeluri și mesaje de la oameni care au vizionat serialul Squid Game și vor să se înscrie în concurs. Numărul ei de telefon apare în serial. (Detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel