Data publicării:

Zodiile care primesc mesaje noi de la astre zilele acestea. Prin ce încercări vor trece?

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Nu avem o săptămână foarte ușoară, dată fiind configurația astrelor la acest moment. Mai ales că urmează, după cum am specificat și în articolele anterioare, a treia retrogradare a lui Mercur din 2023. De data aceasta, va fi tot într-un semn de pământ, cel al Fecioarei. Deși va dura de pe 23 august până pe 15 septembrie, efectele pot fi resimțite până în toamnă, pe 5 octombrie.

Ce previziuni există pentru următoarele zodii?

Ce se întâmplă? Pentru că semnul Fecioarei face referire și la critică, dar constructivă, o să fim cu ochii în patru la toate imperfecțiunile din jur. Însă, vom încerca și să ne axăm pe soluții, să înțelegem anumite perspective dintr-un unghi diferit.

De asemenea, așa cum ne-am obișnuit când Mercur este retrograd, pot să apară întârzieri, tot felul de amânări, probleme cu drumurile sau căderi ale rețetelor sociale. Putem folosi acest tranzit ca să ajustăm, să corectăm, să vindecăm și să nu mai vedem o simplă greșeală ca pe sfârșitul lumii. Frustrările și fricile sunt firești și aparțin condiției umane.

Pe aceeași dată de 23, Soarele iese din semnul Leului și intră în cel al Fecioarei. Deci, odată cu venirea Echinocțiului de toamnă, gata și cu vacanța.

Vezi previziunile pe ASTROSENS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel