Zodii marcate în ianuarie 2020. Vor resimți la un nivel inimaginabil mai multe influențe
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
2020
2020
Prima luna a anului începe în forță. Stelliumul din Capricorn (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluto) activ până pe data de 17 ianuarie și conjuncția istorică dintre Saturn și Pluto de pe 12 ianuarie vor declanșa pusee de putere, energie și încăpățânare.

Cu toții vom fi afectați, însă nativii a trei zodii vor resimți la un nivel inimaginabil toate aceste influențe.

Berbec


Simți că trebuie să pui cariera pe primul loc, chiar cu riscul renunțării la un loc de muncă. Dacă nu ești pe un drum care îți face plăcere, nici nu vei mai putea continua. Cel puțin, nu în aceleași condiții. Pune piciorul în prag! Spune ce te deranjează sau pleacă!

Rac


Dacă ai încheiat de ceva timp o relație și fostul partener nu îți dă pace, este cazul să schimbi foaia. Dacă este nevoie, poți recurge și la căi juridice. Cei singuri care nu au avut curaj să își declare sentimentele vor suferi enorm dacă vor amâna în continuare.

Capricorn


În 2020 este obligatoriu să ai planuri mărețe. Tranzitul lui Jupiter prin semnul tău va fi ca un duș rece dacă alegi să trăiești pur si simplu. Oportunități vor fi din plin, depinde doar de tine dacă îți dorești ceva bun sau dacă vrei să te complaci în situația de acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel