Data publicării:

Zodii lovite de noroc în luna iulie. Mihai Voropchievici spune care sunt cei patru nativi / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cele patru zodii care au noroc în luna iulie.

Vărsătorii

„Vărsătorii își doresc reușite în carieră. Acum, în iulie, își vor îndeplini un obiectiv și vor avea mult succes. Obiectivul este îndrăgostitul de oportunități, nicidecum de o parteneră sau de un partener. El se îndrăgostește de toate avantajele pe care i le oferă luna iulie, de oportunități și chiar de un job mult mai bun.

Se poate reîndrăgosti chiar și de propria lui profesie. În această lună are inițiativă, mai multă fantezie, mai multă bucurie de a lucra, chiar dacă în iulie este cald.

Vărsătorii primesc multe avantaje sau oferte avantajoase din diferite zone, iar unii dintre ei au şansa să găsească un partener”, a precizat Mihai Voropchievici.

Leii

„Leii au motive de bucurie în toată luna iulie. Vor primi veşti pe care le aşteptau de foarte mult timp. Poate să fie vorba de o promovare la locul de muncă, pe care o merită din plin sau de o nouă ofertă de job mult mai avantajoasă, care să îi dea mulțumire sufletească.

Leul trebuie să facă ceva, că dacă nu face și îl vede lumea, el are impresia că oamenii cred că e leneș. Leul nu e leneș. 

Va avea parte de mult noroc şi va reuși să facă tot ceea ce își propune. Este ajutat de astre, inclusiv în plan personal. Sunt şanse mari să cunoască pe cineva cu care să înceapă o relație”, a spus Mihai Voropchievici.

Taurii

„Nativii din zodia Taur îşi vor îndeplini unele dorinţe pe care le aveau de mult timp. Se vor simţi împliniţi. Majoritatea dorințelor Taurului sunt joburile bune, bine plătite.

Au planuri mari şi nu se vor opri până le vor pune în aplicare. În această lună, Taurii trebuie să acționeze, nu să aștepte ocazii în care să se împlinească ceea ce își doresc. Cu alte cuvinte, Taurii trebuie să iasă în oraş.

Vor câștiga mai mulți bani din proiectele pe care le au. Luna iulie este luna perfectă pentru o călătorie”, a declarat Mihai Voropchievici.

Scorpionii

„Scorpionii vor avea nevoie de mult timp pentru a-şi rezolva unele probleme în plan profesional. Luna iulie este cu progrese în carieră. Vor primi şansa de a se implica în proiecte în care vor câştiga mulţi bani. Scorpionii au şansa de a cunoaște un partener. Încercați să dați frâu sentimentelor”, a adăugat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse". 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel