Zodiac martie 2021. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Zodiac martie 2021. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu. Sursă foto: Pixabay
Zodiac martie 2021. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Luna Martie are multe promisiuni de schimbare. 

Evenimentul cheie al lunii martie este intrarea planetei Marte în Gemeni(4 martie-23 aprilie). Vom avea o minte mult mai activă, dorința de a fi mai flexibili, dar și de a căuta noi posibilități de socializare. Cum Marte în Gemeni va da și multă confuzie, m-am gândit să ofer o serie de recomandări, dar și de atenționări pentru fiecare zodie.

Berbec

Vei avea tendința să te implici în mai multe proiecte decât ar fi cazul. Prioritizarea va fi cheia succesului.

Taur

Banii vor veni și banii vor pleca, oricât de mult te-ai chinui să faci economii. Prietenii vor fi de mare ajutor.

Gemeni

Vei primi un surplus de energie pe care nu vei ști cum să îl folosești. Dar vei fi foarte curajos la locul de muncă.

Rac

Vei trece prin multe evenimente greu de explicat, care îți vor consuma mult timp și resurse. Credința interioară te va salva.

Leu

Îți vei schimba planurile de pe o zi pe alta, dar acest fapt te va energiza. Încearcă să nu te victimizezi la serviciu.

Fecioară

În carieră vor fi multe momente în care vei simți că îți pierzi cumpătul. Pe plan personal, partenerul va fi foarte afectuos.

Balanță

În prima parte a lunii te poți baza pe sprijinul colegilor. Ar fi recomandabil să îți reiei studiile sau să înveți ceva nou.

Scorpion

Vor fi multe discuții cu instituțiile financiare. Unii dintre voi au în plan o investiție. Va fi o lună foarte pasională.

Săgetător

Relațiile și parteneriatele vor fi destul de conflictuale. Dar așa vei reuși să accepți punctele de vedere ale celorlalți.

Capricorn

Vei prelua o mulțime de responsabilități și te vei strădui să le duci pe toate la bun sfârșit. Comunicarea va fi punctul tău forte.

Vărsător

Echilibrul și fericirea vor veni doar dacă te vei ocupa de o pasiune. Creativitatea și dorința de a iubi vor fi la cote maxime.

Pești

Generozitatea și sensibilitatea ta nu vor avea limite. Evită conflictele cu familia. Poate fi o lună bună pentru vindecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel