Data actualizării:
Data publicării:

Zodia care trebuie să vadă jumătatea plină a paharului pe durata întregii săptămâni. Veți fi mult mai veseli și oamenii vor aprecia această atitudine / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna  7 - 13 august.  

Gemeni

„Chiar dacă trigonul lui Mercur cu Jupiter se petrece undeva pe la sfârșitul săptămânii, Gemenii trebuie să știe că el se resimte încă de luni. Aș vrea să vă păstrați pe durata întregii săptămâni atitudinea aceea care vede tot timpul jumătatea plină a paharului. Dacă veți vedea tot timpul jumătatea plină a paharului, atunci veți fi mult mai veseli și oamenii vor aprecia această atitudine și vă vor oferi foarte multe oportunități.

Mintea vă merge de minune, intuiția la fel, cuvintele și replicile sunt nemaipomenite. Sunteți foarte cuceritori, în orice domeniu. Inclusiv dacă vă duceți la magazin și vă doriți un produs și nu mai găsiți numărul în mărimea pe care o aveți voi și nu este la raft, modul în care vă duceți să întrebați dacă mai există produsul respectiv, oamenii care lucrează acolo, cât de obosiți ar fi, apreciază că vă duceți fără a avea un simț de superioritate.

Vor spune că vor face tot posibilul să găsească produsul respectiv, dacă nu în magazinul lor, poate în alte magazine. Se vor zbate. Chiar dacă nu îl găsesc în oraș spun că poate îl găsesc în alt oraș, dau ei comandă și spun când ajunge în magazin.

Dacă aveți această atitudine, atunci veți reuși mai multe lucruri pentru că oamenii vor veni către voi”,  a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel