Data publicării:

Zodia care trebuie să fie atentă cu banii în această săptămână / „Aveți grijă cum drămuiți salariul“ / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 24-30 iulie.

Rac

„În casa a II-a, Mercur face careul cu Uranus, iar Venus retrogradă, în casa a II-a, face și ea careul cu Uranus. Mercur va ieși la sfârșitul săptămânii din casa a II-a. Cu alte cuvinte, casa a II-a este dinamitate în această săptămână.

În astrologie, casa a II-a are legătură cu tot ceea ce înseamnă resurse - banii pe care îi faceți din munca proprie, veniturile, cheltuielile, talentele, modul în care vă vindeți și modul în care vă oferiți valoare.

Așadar, aveți grijă la partea financiară! După ce luați salariul aveți grijă cum drămuiți banii! Cu Venus retrogradă în Leu este o explozie a prețurilor, o creștere pe care cu greu reușim să o gestionăm. Vă recomand să vă răsfățați, să vă cumpărați, dar nu exagerat. Nu trebuie să pierdeți controlul! Dacă veți pierde controlul, atunci veți regreta enorm. 

Dacă aveți bani de recuperat, cu Venus retrogradă în casa II-a, atunci trebuie să-i cereți. Nu vă lăsați până nu-i primiți”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel