ZODIA care primește O SINGURĂ șansă în 2022. Dacă ai deja credit sau vrei unul, fii ATENT la asta: Depinde de tine! Poți câștiga sau poți PIERDE TOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay / Pexels
Foto: Pixabay / Pexels
Horoscop 2022. Ce-ți rezervă astrele pentru anul viitor și care e zodia care va avea mult de tras.

2022, an catastrofal pentru o ZODIE: Un pas înapoi, probleme de sănătate, plecați, evadați! 11 mai - 28 octombrie e important pentru tine!

"În primul rând, în 2022, vorbim de partea relațională, pentru că acolo rămâne Saturn tot anul, în casa a 7-a, care ține de relații, de căsătorii, de parteneriate, de legi, de procese. Cu Saturn acolo, ce se poate întâmpla pentru mulți dintre voi? Ziceți: Mă, am fost singur până acum, hai să rămân singur. Saturn nu grăbește lucrurile și nu vă aduce partenerii care să vă dea fluturați, ci vă aduce parteneri sobrii, cu diferență de vârstă și ziceți: mai bine lasă, mai stau puțin, stau singur, îmi văd de viață, nu mă bag într-o relație!

Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveți îți dorește să nu mai intrați în idile, să nu mai aveți fluturași în stomac, ci să căutați relații mature. Cu Saturn în casa a 7-a, din energia voastră mai este luată și nu mai puteți face tot ce ați putut în 2020. Mulți veți decide să vă căsătoriți, chiar dacă relația nu mai e cum era sau nu vă mai place. 

Dacă vreți un anunț, gândiți-vă la perioada mai - iulie 2020, cum ați fost voi pe plan relațional. Jupiter a fost în Pești atunci și va reveni în Pești la finalul anului 2020 și va sta acolo o bună perioadă din 2022. În 2022, Saturn vă cere să nu mai trageți de ceva care nu funcționează deloc.

Deci recomandarea principală pentru relații ar fi să evitați flirturile, idilele și chestiile neserioase! E un an al relațiilor serioase!

12 aprilie, moment cheie

Jupiter va intra în casa a 8-a, unde a fost între mai - iulie, dar unde va sta mult la anul și unde va face Conjuncția cu Neptun pe 12 aprilie. Aici, mulți dintre voi veți fi supuși la negocieri, la partaj, la a intra în procese legate de moșteniri. Cu Jupiter în casa a 8-a veți descoperi multe secrete legate de familie și de partener. Mulți poate veți dori să începeți afaceri, să produceți bani pe lângă salariu sau să renunțați la job și să vă aruncați acolo. 

Sfatul meu e să nu vă aruncați cu totul, pentru că Jupiter se va apropia de Neptun, pentru că vă ia ochii și ziceți: Gata, mi-am dat demisia și de mâine mă îmbogățesc! Dacă începeți o afacere, dacă reluați o afacere, nu vă aruncați cu totul, păstrați-vă o mică rezervă acolo. Jupiter dă încredere, dă risc, dă inconștiență.

Când se apropie de Neptun ai o singură șansă! Depinde de tine cum o folosești! Poate să fie sau să nu fie. Poți să bagi fisa și să-ți iasă, să te îmbogățești sau poți să bagi fisa și să pierzi tot! Aveți grijă la afaceri și la ce parteneriate faceți!

Avertisment pentru cei ce vor credit sau au deja un credit

În 2022, fie că e pentru afacere, fie că e pentru o casă, un teren, să nu luați mai mulți bani decât vă trebuie! Dacă vouă vă trebuie 10 lei să vă luați ce vreți, nu luați 12 - 13 lei, pentru că faceți cea mai mare prostie. Îi cheltuiți aiurea și pe unii și pe alții și apoi o să ziceți: AOLEU! V-aș recomanda tuturor ca-n 2022 să fiți foarte atenți dacă aveți credite, datorii, să vă duceți la bancă și să cereți un desfășurător să reverificați care e situația, să nu aveți surprize!", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și  redactor șef ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Leu.

Citește și: Numerologie. Anul 2022 aduce influența cifrelor FEMININE. Ce înseamnă acest lucru şi cum ne schimbă viaţa

Vezi mai multe previziuni pentru Leu în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel