Data publicării:

Zodia care devine cicălitoare săptămâna aceasta. Aveți grijă, dacă nu puneți punct, partenerul se va îndepărta de voi / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna  7 - 13 august.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„Careul dintre Soare și Jupiter mă face să cred că relația cu partenerul pare complicată, dar de fapt vă victimizați. Întotdeauna victimizarea ascunde ceva în spate.

Dacă ești într-o relație nu o să-ți convină nimic în relația în care te afli și o să te plângi. Vei fi cicălitor. Orice ar face persoana de lângă tine, cumva tu vrei să fie supraom. Cicălirea asta dacă nu-i puneți undeva punct îl va îndepărta pe omul respectiv de voi. Asta nu înseamnă că se rupe și se desparte de voi. Nu este așa ușor. Dar asta îl va îndepărta. Îndepărtarea poate duce și către zone riscante.

Aveți grijă, dacă nu sunteți permanent mulțumit de partener, atunci mai puneți-vă întrebări și legate de voi - care este problema, de ce am eu ceva cu celălalt, ce nu-mi convine mie.

Pentru cei singuri este o perioadă foarte ofertantă, dar este o perioadă și foarte scandaloasă. Există o atracție puternică pentru o persoană. Poate mulți dintre voi chiar aveați nevoie de așa ceva. Trăiți momentul, dar să vă aduceți aminte că nu trebuie să vă grăbiți.

Pe plan profesional este o perioadă foarte agitată pe care nu cred că o să o puteți controla. Nici aici nu m-aș grăbi cu deciziile”,  a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel