Zodia care dă LOVITURA în 2022. Ține minte datele: 6 martie, 11 mai și 28 octombrie. "Șansă UIMITOARE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay / Pexels
Foto: Pixabay / Pexels
Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru 2022. Care e zodia care va da lovitura la anul.

"Anul viitor vine să vă facă să-i iertați pe ceilalți și să vă împăcați cu oamenii. Știți ce se va întâmpla în anul 2022? Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Jupiter va parcurge casa a 9-a, iese din casa a 8-a, că nu v-a făcut un an minunat 2021, dar nu ați vrut voi să credeți asta. Se duce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința și va sta acolo în cea mai mare parte a anului 2022. Jupiter va face o Conjuncție cu Neptun în casa a 12-a și aici e ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Poate vreți să luptați pentru dreptate, luptă alții pentru dreptatea voastră și cert este că ieșiți puțin din beci în 2022, vedeți viața altfel, treceți peste pandemie și sunteți expuși mai mult unor noi informații, cunoștințe. Și pentru că vă știu destul de sensibili, aș vrea să aveți grijă în anul 2022 la tot ce înseamnă fake news. Sunteți printre cei mai predispuși să intrați în tot felul de grupări, în tot felul de echipe în care unii oameni să nu fie foarte bine intenționați. S-ar putea să vă păcăliți mult, mult. Aveți grijă să nu fiți păcăliți!

În rest... minunata planetă Jupiter în casa a 9-a vă dă încredere, optimism, vă face să vă doriți din nou idealuri.

În 2022, aveți dor de ducă!

Atât timp cât nu luați o decizie în jurul datei de 12 aprilie 2022, când are loc Conjuncția, e vis! Pentru că acolo s-ar putea să luați o decizie bazată pe niște argumente nu foarte solide și să vă dați seama că "am cam plecat atunci, dar m-aș întoarce. Nu e o decizie bună!"", spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS.

Despre ce zodie este vorba, citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel