Zlatan Ibrahimovic, din nou pe teren, după operația suferită: "Ei îmi dau forţă, adrenalină şi motivaţia de a continua"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Zlatan Ibrahimović
Sursa foto: Facebook Zlatan Ibrahimović
Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren, la nouă luni de la operaţia la genunchiul stâng.

Zlatan Ibrahimovic a revenit în în tricoul echipei AC Milan, duminică seară, în meciul cu Atalanta Bergamo (2-0), din etapa a 24-a din Serie A, disputând primul său meci din acest sezon la nouă luni de la operaţia la genunchiul stâng, informează AFP.

Starul suedez (41 ani), coechipier cu portarul român Ciprian Tătăruşanu, a intrat pe teren în min. 74 al partidei, în locul lui Olivier Giroud, fiind aclamat îndelung de suporteri pe San Siro.

"Mă simt liber să pot face ce-mi place"

"Ei îmi dau forţă, adrenalină şi motivaţia de a continua. Fără ajutorul fanilor este dificil", a comentat după meci Ibra, pentru postul DAZN, scrie Agerpres.

"Mă simt bine şi a trecut un an şi două luni de când nu m-am mai simţit ca astăzi. Mă simt liber să pot face ce-mi place cel mai mult, anume să joc fotbal", a adăugat el, reamintind că a suferit mult în ultimele şase luni din sezonul trecut din cauza durerilor la genunchi.

Starul suedez a fost operat pe 25 mai, imediat după cucerirea titlului de către milanezi. Intervenţia a vizat "rezolvarea definitivă a instabilităţii" de la genunchiul stâng, care îi provoca dureri de mai multe luni, "graţie reconstrucţiei de la ligamentul încrucişat anterior", conform clubului.

În ciuda problemelor sale de sănătate, Ibrahimovic şi-a prelungit contractul anul trecut până în iunie 2023, dar nu a făcut menţiuni despre viitorul său.

Fostul atacant de la Manchester United și Paris St-Germain s-a întors la AC Milan în 2020, ajutându-i pe aceștia să-și asigure primul campionat câștigat din ultimii 11 ani. Ibrahimovic a fost în lot, de asemenea, când Milan a câștigat penultima oară campionatul, fiind împrumutat de la Barcelona, sezon în care a marcat 14 goluri în campionat, în 29 de apariții. El urma să rămână la Milan, după ce a semnat un contract permanent, dar a plecat la Paris St-Germain la sfârșitul sezonului 2011-12.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel