Ziua Învățătorului, 5 iunie. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru cei care ți-au predat prima lecție a vieții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ziua Învățătorului, 5 iunie. Mesaje de " La Mulți Ani" pentru cei care ți-au predat prima lecție a vieții / Foto: Pixabay
Ziua Învățătorului, 5 iunie. Mesaje de " La Mulți Ani" pentru cei care ți-au predat prima lecție a vieții / Foto: Pixabay
În articol găsești mesaje de felicitare pentru învățători.

Pe 5 iunie se sărbătoreşte Ziua Învățătorului, care coincide cu data de naştere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc (5 iunie 1779 — 17 septembrie 1823).

Gheorghe Lazăr, născut la Avrig, este considerat fondatorul învățământului în limba națională din Țara Românească. În 1818, a înființat în București prima școală cu predare în limba română, Şcoala de la Sfântul Sava.

Mesaje de la "Mulți Ani" pentru cei care ți-au predat prima lecție a vieții

1. Dragă învățător, în această zi specială, vă felicit pentru eforturile și devotamentul pe care le investiți în educarea generațiilor viitoare. Sunteți un adevărat ghid și o sursă de inspirație pentru elevi. La mulți ani!

2. La mulți ani, stimat învățător! Vă mulțumesc pentru răbdarea și dedicația pe care o arătați în a ne îndruma pe drumul cunoașterii. Sunteți o sursă de încredere și un exemplu demn de urmat.

3. Cea mai mare bucurie pentru un învățător este să vadă cum elevii săi cresc și înfloresc. Vă felicit cu ocazia Zilei Învățătorului și vă mulțumesc că ne ghidați pas cu pas spre reușită. Să aveți o zi minunată!

4. Dragă învățător, sunteți un far luminos în viețile noastre, îndrumându-ne cu înțelepciune și căldură. Vă felicit cu ocazia acestei zile și vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru noi. La mulți ani și mult succes în continuare!

5. În această zi specială, vă adresăm cele mai călduroase felicitări, dragă învățător! Munca dumneavoastră este valoroasă și apreciată, iar impactul pe care îl aveți în viețile noastre este imens. Să aveți parte de succese și satisfacții pe măsură!

6. La mulți ani, drag învățător! Vă mulțumim pentru că ne deschideți mințile și ne îndrumați spre noi orizonturi. Sunteți o sursă de inspirație și ne bucurăm că sunteți parte din viața noastră. Să aveți o zi minunată!

7. Astăzi sărbătorim pe cineva special - pe dumneavoastră, dragă învățător! Felicitări pentru pasiunea și devotamentul pe care le investiți în educația noastră. Mulțumim pentru că ne inspirați să visăm și să realizăm lucruri mari. La mulți ani!

8. Ziua Învățătorului este momentul potrivit să vă transmitem recunoștința noastră pentru tot ceea ce faceți pentru noi. Vă felicităm pentru eforturile deosebite și pentru darul de a ne ghida spre succes. Sănătate și fericire în viață!

9. La mulți ani, drag învățător! Vă mulțumim că ne îndrumați și ne inspirați să devenim cei mai buni. Profesia dumneavoastră este una nobilă și suntem recunoscători că sunteți ghidul nostru în călătoria spre cunoaștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel