Autor: Alexandra Cheroiu | Publicat pe: 01 aug 2020 / 00:01
Zece oameni au murit după ce au băut dezinfectant. MOTIVUL: nu aveau de unde să cumpere alcool
Cel puțin zece oameni dintr-un sat indian au murit la câteva zile după ce au băut dezinfectant de mâini, ca urmare a faptului că magazinele în care se vând băuturi alcoolice au fost închise din cauza pandemiei.

Satul Kurichedu din statul indian Andhra Pradesh a fost plasat sub carantină după o creștere semnificativă a numărului de cazuri de coronavirus.

Șeful poliției, Siddharth Kaushal, a declarat că oamenii decedați au amestecat dezinfectantul cu apă și băuturi răcoritoare. Aceștia erau dependenți de alcool și au început să bea amestecul cu aproximativ 10 zile înainte de a muri, potrivit BBC.

„Investigăm dacă dezinfectantul avea și alt conținut toxic“, a spus polițistul. „Alcoolul nu mai este disponibil din cauza carantinei, dar dezinfectanții sunt ușor de găsit“, a adăugat acesta.

Cazurile confirmate de coronavirus în Andhra Pradesh, în sudul Indiei, au crescut de nouă ori în ultima lună. Între timp, India a înregistrat peste 55.000 de noi infectări la nivel național în ultimele 24 de ore. Numărul morților a ajuns la peste 35.700.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro