X Factor. Ioana Bulgaru, moment incredibil. Carlas's Dreams: Greșeală!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
X FACTOR 2018. Ioana Bulgaru i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. La 14 ani, a avut un moment perfect pe scena X Factor, vineri seară.

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. La doar 14 ani, carismatică şi cu un zâmbet molipsitor, dezinvoltă şi plină de energie, gălăţeanca Ioana Bulgaru a reuşit să fie cu adevărat „de senzaţie” în audiții pe scena X Factor. A cucerit atât juriul, cât şi publicul cu piesa „All about that bass". „Este Dumnezeul carismei pe pământ!", a spus atunci Mihai Bendeac. Ștefan Bănică nu şi-a putut lua ochii de la ea, iar la final, s-a ridicat de la masa juriului şi a urcat pe scenă pentru a exclama: „Am avut dreptate, este de senzaţie, de music-hall! La 14 ani să faci aşa ceva? Excepţional! Vă dau cuvântul meu de onoare, eu n-am văzut aşa ceva! Ai farmec! Îţi zboară ochii de zici că eşti Puiu Călinescu, ai şi din Tamara Buciuceanu! Eşti senzaţională, măi fetiţă! Răspunsul meu este şase de Da!".

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. Și vineri seară, Ioana a impresionat. Cu toate acestea, Ștefan Bănică a avut de luat o decizie foarte grea, deoarece toate scaunele erau ocupate de câte o concurentă. Într-un final, a ales să rămână în echipa sa în locul adolescentei Spela Jezovsek. Carla a considerat că decizia este o greșeală, iar Spela nu trebuia eliminată. Ștefan Bănică a spus că nu regretă decizia.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel