Wizz Air dă LOVITURA în Cipru. Legătura cu Suceava
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air va aloca, în iulie 2020, două aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca, unde va fi cea de-a 28-a bază, şi va lansa din acest loc zece rute noi către şase ţări, inclusiv spre Suceava, informează un comunicat al operatorului aerian.

Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene de la 24,99 euro. 'Larnaca va deveni cea de-a 28-a bază a companiei Wizz Air. Ca parte a extinderii Wizz, compania aeriană va continua să îşi crească operaţiunile în Cipru pentru a le oferi clienţilor din ce în ce mai multe oportunităţi de călătorie. Baza din Larnaca va crea peste 100 de noi locuri de muncă directe, în cadrul companiei aeriene şi chiar mai multe locuri de muncă în industriile conexe', se arată în comunicat.

Cele două aeronave Airbus A320 vor susţine operaţiunile a zece noi rute către Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Suceava, Turku şi Wroclaw, care totalizează un milion de locuri disponibile de la Larnaca în 2020. Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiţii cu risc scăzut, cu o flotă cu o vârstă medie de 5,4 ani, compusă din cele mai eficiente şi sustenabile aeronave din prezent, gamele Airbus A320 şi Airbus A320neo.

Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute în rândul companiilor aeriene europene din FY2019 (57,2 gr/km/pasager). Wizz Air are cea mai mare comandă de avioane din familia de ultimă generaţie Airbus A320neo, care va permite companiei aeriene să îşi reducă în continuare amprenta de mediu cu 30% pentru fiecare pasager până în 2030.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel