Weekend perfect pentru fotbaliştii români. Torje şi Puşcaş, goluri decisive pentru echipele lor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Fotbaliştii români din străinătate au avut un weekend perfect. 

Atacantul român George Puşcaş a marcat golul victoriei echipei Genoa, cu scorul de 2-1, în deplasare, cu Benevento, sâmbătă, în etapa a 21-a a ligii secunde italiene de fotbal.

Massimo Coda (12) a deschis scorul pentru oaspeţi, dar Benevento a egalat prin Andres Tello (58). Puşcaş, introdus pe gazon în min. 70, în locul lui Coda, a înscris golul victoriei în min. 90+4, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Stefano Sabelli. Pentru Puşcaş a fost al treilea gol marcat în 14 jocuri pentru Genoa.

Fundaşul Radu Drăguşin a fost integralist la genovezi.

Palermo, cu portarul Mirko Pigliacelli (ex-Universitatea Craiova) şi fundaşul român Ionuţ Nedelcearu (cartonaş galben) integralişti, a dispus cu 1-0 de Bari, iar Parma, fără românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă în lot, a trecut de Perugia cu 2-0.

Pisa a remizat în deplasare cu Como, 2-2, mijlocaşii Marius Marin şi Olimpiu Moruţan jucând toate minutele la oaspeţi, în timp ce fundaşul Adrian Rus a rămas din nou pe banca de rezervă, scrie Agerpres.

Clasament
1. Frosinone 42 puncte (20 jocuri)
2. Reggina 39 (21)
3. Genoa 39 (21)
4. Bari 33 (21)
5. FC Sudtirol 32 (21)
6. Pisa 30 (21)
7. Parma 30 (21)

Torje a marcat din nou pentru Genclerbirligi

Fotbalistul român Gabriel Torje a marcat un gol pentru Genclerbirligi, care a surclasat-o pe Boluspor cu 5-1, sâmbătă, la Ankara, într-un meci din etapa a 21-a a ligii secunde din Turcia.

Ugur Akdemir (31) a deschis scorul pentru gazde, Torje l-a majorat la scurt timp (34), după care pentru Genclerbirligi au mai punctat Mete Kaan Demir (42), Gokhan Altiparmak (72) şi Barîş Alici (88). Pentru oaspeţi a înscris Safa Kinali (87).

Gabriel Torje a evoluat 69 de minute în meciul care a consemnat a doua victorie a echipei din Ankara în acest campionat.

Torje marcase şi în etapa trecută, la debutul său pentru Genclerbirligi.

Genclerbirligi rămâne ultima (locul 19), cu 10 puncte din 20 de partide, la 5 puncte pe Denizlispor (18).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel